Posebna ponuda

Smash torta

Smash torta

Smash cake je posebna torta za proslavu posebnog i velikog 1.rođendana. My3Cakes nudi mogućnost izrade torte u obliku velikog cupcakea ili u obliku kruga promjera 18-20cm. Torta se radi od laganog biskvita od vanilije ili čokolade i puni šlagom od slatkog vrhnja i ukrašava kremom od vanlije i mascarponea u raznim bojama. Okusi biskvita i kreme, kao i definiranje boje torte mogu se raditi i po dogovoru. Ukoliko dijete nije probalo neku od namirnica iz skupine alergena potrebno je to naglasiti prilikom narudžbe smash torte.

A zašto ova torta? Proslava 1.rođendana je veliki događaj, proslava svoje prve godine od dolaska na svijet, upoznavanja mame, tate, igračaka, novih okusa…Kako najbolje proslaviti tako veliki dan, nego uz tortu. I to posebnom tortom koju će mali slavljenik ili slavljenica moći kušati i rukama i nogama i sve pred objektivom vrhunskog fotografa koji će ovjekovječiti svaki isprobani zalogaj.

O ovom novom projektu My3Cakes pisali su i neki portali:

Women in AdriaWish mama i Nacional.hr.

Svoju smash cake posebnu tortu za proslavu 1.rođendana možete naručiti na e-mail: martina@my3cakes.hr ili na telefon: 099 859 1366. 

Kreirajmo zajedno jedinstvenu tortu za proslavu 1.rođendana vašeg djeteta!

Smash torta