My3Cakes

Opći uvjeti poslovanja

Putem obrasca Kreiraj svoj okus cupcakesi se naručuju 2 dana ranije (48h ranije). Cupcakesi iz redovne ponude, Cupcake torte i Cakepopsi naručuju se 2 dana ranije putem telefona 099 859 1366 ili na e-mail: martina@my3cakes.hr.  

Pritiskom oznake Naruči narudžba Vaših cupcakesa će biti zaprimljena od strane tvrtke My3Cakes. Pritiskom oznake Naruči nije provedena konačna kupnja.

Po zaprimanju narudžbe tvrtka My3Cakes dostavlja Vam e-mailom potvrdu narudžbe i ponudu za zaprimljenu narudžbu. Ponudu za Vašu narudžbu možete platiti putem internet bankarstva ili općom uplatnicom. Podaci o uplati biti će dostavljeni putem poslane ponude od strane My3Cakes.

Račun o kupnji biti će priložen uz naručene kutije cupcakesa. Kupcu se ne vraća novac ukoliko ne preuzme naručenu pošiljku cupcakesa, cupcake torte ili cakepopsa.

Prilikom dostave, potpisom na dostavnicu potvrđuje se zaprimanje naručenih cupcakesa u neoštećenom pakiranju. Ukoliko se isporuče oštećeni cupcakesi, cupcake torta ili cakepopsi  potrebno je odmah kontaktirati tvrtku My3Cakes na broj telefona 099 859 1366 ili na e-mail: martina@my3cakes.hr.  Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Ukoliko dođe do predaje pogrešne narudžbe potrebno je  odmah kontaktirati tvrtku My3Cakes na broj telefona 099 859 1366 ili na e-mail: martina@my3cakes.hr kako bismo dostavili ispravnu narudžbu u najkraćem mogućem roku. Dostava za krivo isporučenu narudžbu ide na teret tvrtke My3Cakes.

Ukoliko je primjećeno da roba koju je zaprimljena nema odgovarajući okus/čudan/pokvaren potrebno je odmah kontaktirati tvrtku My3Cakes kako bismo preuzeli robu i dostavili ispravnu robu. Reklamacije za robu koja je pojedena i naknadno javljeno da nije odgovarala okusom ne uvažavamo.

U ponudi je i opcija dostave i iznosi 30kn za područje grada Zagreba. Dostava izvan područja grada Zagreba je po dogovoru. Dostava se plaća tvrtki My3Cakes. Dostava se plaća prilikom uplate prema poslanoj narudžbi od strane My3Cakes.

Cupcakesi, cupcake torte i cakepopsi dostavljaju se radnim danima od ponedjeljka do petka u vremenu od 09-16h i subotom od 09-14h. Dostavljač prethodno naziva kupca za provjeru da li se nalazi na lokaciji dostave.

Neisporučene dostave cupcakesa vraćaju se u tvrtku My3Cakes. Kupac ih može preuzeti samo taj navedeni dan u periodu 17-19h na adresi Srednjaki 8c u Kustošiji uz nadoplatu dodatne dostave od 30kn. Nepreuzeta pošiljka cupcakesa odlaže se propisno zakonima o zbrinjavanju otpada. Prema Zakonu o hrani NN81/13 nismo u mogućnosti ponavljati dostavu iste kutije cupcakesa u neko drugo vrijeme od navedenog u narudžbi.

Narudžbu je moguće osobno preuzeti radnim danima od ponedjeljak do petka u vremenu od 17-19h na adresi Podsusedski trg 1.

Svi Vaši osobni podaci upisani tijekom izrade narudžbe neće biti pohranjeni već će brisati iz našeg sustava nakon 7 dana.